vineri, 30 septembrie 2011

Liv Tyler- afternoon shopping la magazinele vintage

Actrita Liv Tyler ne dezvaluie magazinul ei vintage preferat: Helena Christensen's Butik, din New York. Rochita retro pe care o poarta in imagine este o achizitie din acest magazin pe care il viziteaza in dupa-amiezile ei libere, in cautare de obiecte vestimentare care ii pot energiza stilul. 
Sfatul fashion-editorilor din SUA este sa cautam magazinele vintage online si sa indraznim sa ne redefinim stilul cu ajutorul pieselor retro sau vintage.














sursa: instyle.com

joi, 29 septembrie 2011

Liz Taylor - o viata de dragoste pentru bijuteriile vintage

Fashion-icon-ul Elizabeth Taylor este o colectionara de bijuterii vintage, iar impresionanata sa colectie va fi scoasa la licitatie in luna decembrie. 269 de bijuterii ale actritei vor fi incluse in licitatia Collection of Elizabeth Taylor care va avea loc la Christie's New York si care este estimata la peste 30 de milioane de dolari.
Printre pretioasele obiecte ce vor fi scoase la vanzare se numara piese vintage semnate Bulgari, Boucheron, Cartier, Tiffany sau Van Cleef&Arpels.
Pe langa valoarea intrinseca a materialelor si a pietrelor pretioase din care sunt realizate bijuteriile actritei, valoarea data de timp acestor obiecte este inestimabila, termenul "vintage" fiind adesea este o garantie a unicitatii si originalitatii.




miercuri, 21 septembrie 2011

Prima vedeta care a promovat moda vintage

Barbra Streisand: in 1997, publicatia The New York Times realiza un articol despre popularitatea tot mai mare a hainelor vintage. Articolul o aducea in centrul atentiei pe Barbra Streisand, cunoscuta pentru cumparaturile ei in stil vintage, adorand hainele cu vechime si purtandu-le atat in viata de zi cu zi, cat si pe scena. De altfel, Barbra Streisand este cunoscuta ca fiind prima celelbritate care a adus moda vintage in lumina reflectoarelor.
In cartea ei, "My passion for Design", ofera si imagini cu garderoba sa vintage, iar in prezent, actrita este cunoscuta ca un mare fan al hainelor si al obiectelor de moblier vintage.



sursa foto: americanaclassicvintage.com

luni, 19 septembrie 2011

Lindsay Lohan promoveaza tinutele reciclate! Vintage, retro, second hand


susrsa foto: dailymail.co.uk
http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-1024987/Lindsay-Lohan-sizzles-racy-photo-shoot---wearing-SECOND-HAND-clothes.html#ixzz1YPRFPIwX