marți, 12 februarie 2013

Noutati pe www.iamvintage.ro! Blanita ZARA& fusta de matase


Zara fur jacket
Jacheta scurta din blana artificiala marca Zara, maro, pufoasa, cu maneci ample 3/4, guler inalt, inchidere cu doua capse. Perfecta pentru tinutele elegante sau office, cu captuseala. Culoarea reala este cea din prima imagine. Masura S-M( S pe eticheta). Dimensiuni: latimea spatelui (masurat inte omoplati 42cm), latime umeri- cazuti 55cm, bust 92cm, lungime 41cm. Conditie: excelenta.
Pret: 40.00 Lei
Coquette silk skirt
Fusta chic din matase si bumbac,marca Fei, cu buzunare laterale, cu fronseuri in partea din fata, maro cald. Eleganta si in acelasi timp practica, poate fi parte dintr-o tinuta smart casual sau una rafinata. Materialul este si el unul rafinat 70% matase si 30% bumbac, cu captuseala din rayon. Fusta este potrivita pentru primavara, iar modelul este conic. Se inchide cu fermoar ascuns si mos si baba.Culoarea cea mai apropiata de cea reala estecea din prima imagine. Masura S-M.Dimensiuni: talie 69-70cm, sold 98cm, lungime 46cm.Conditie: excelenta.
Pret: 40.00 Lei
COMENZILE SE REALIZEAZA DIRECT pe site-ul www.iamvintage.ro;daca doriti informatii despre produs, ne puteti scrie la office@iamvintage.ro 
MAI MULTE PRODUSE PE 
www.iamvintage.ro!