vineri, 16 noiembrie 2012

Rochie Wonderful Vintage 1960 Dress www.iamvintage.ro

Wonderful Vintage1960 dress- REZERVATA!
O rochie de senzatie, creata la sfarsitul anilor '60 de J. Bancroft&Sons- unii din cei mai importanti producatori vestimantari din America acelor timpuri. Rochia are culori extrem de intense (turcoaz, verde, portocaliu, fucsia, albastru) ce nu au putut fi captate 100% de aparatul foto, are un model in A si se incheie cu fermoar lung la spate. Materialul este unul deosebit, brevetat de producator, numit Bani-lon sau Ban-lon, un material care a aparut in anii '60, foarte rezistent si foarte greu de sifonat.Imprimeul bogat aduce aminte de Egipt, iar intreaga creatie J.Bancroft&Sons este una remarcabila, cu rochii create pentru Miss America in anii '60.Masura M-L (46pe eticheta), dar modelul din imagini este S- deci poate fi potrivita si pentru S. Dimensiuni: bust maxim 106cm, sold maxim 122cm, lungime 134cm. Conditie excelenta.

Aceasta rochie este o creatie speciala, la fel ca intrega colectie a J. Bancroft & Sons. Iata cateva din creatiile lor din anii '60:

Materialul din care este creat rochia- BANI LON- a facut senzatie in acea perioada, acesta fiind si preferatul fashion icon-ului britanic Twiggy:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu